Concentreren zonder prikkels

Deze huisjes keren de open ruimte de rug toe, zowel fysiek als visueel. In de huidige tijd bevinden zich steeds meer leerlingen in het autistische spectrum. Deze huisnummers  zijn speciaal voor hen, maar ook voor alle leerlingen die zich willen concentreren en prikkels even willen buitensluiten.

De huisjes kunnen als straatje of los worden opgesteld tegen een bouwkundige wand, maar ook centraal in een middengebied. In combinatie met een optionele achterwand kunnen de huisjes met de ruggen tegen elkaar of vrij in de ruimte worden opgesteld ( zie voorbeeldopstellingen ).

Voor de binnenzijden van de huisnummers kunnen diverse unikleuren worden gekozen waardoor er een speels straatje ontstaat. Bij deze huisjes kunnen poefs of stoelen in diverse kleuren en leeslampen met USB lader als optie meegeleverd worden. ( zie accessoires )De huisnummers worden vervaardigd uit berken multiplex  ( kwaliteit BB/BB ), de binnenzijden van de huisjes zijn afgewerkt met uni kleur laminaat,  de buitenzijden en het werkblad worden afgewerkt met een matte transparante acryl lak. De huisnummers zijn standaard voorzien van een stelmogelijkheid om oneffenheden in de vloer weg te werken en kabeldoorvoergaten in de zijden en het werkblad.  Het werkblad kan in  drie  hoogtes gemonteerd worden ( 75cm, 70cm, 65cm ), en is tevens voorzien van een kabelgoot. Als optie kunnen de huisnummers worden besteld met een achterwand uit berken multiplex, deze begint op 40cm vanaf de vloer en is 80cm hoog.  

Alle huisnummers worden compleet afgemonteerd en op pallets geleverd. 


Huisnummer 1   FSC Mix 70%

afmeting: 90 x 60 x 200cm      lengte x breedte x hoogteHuisnummer 2A en 2B    FSC Mix 70%

 afmeting: 110 x 60 x 200cm      lengte x breedte x hoogteHuisnummer 3A en 3B    FSC Mix 70%

afmeting: 180 x 60 x 200cm     lengte x breedte x hoogteHuisnummer 4    FSC Mix 70%

afmeting: 90 x 60 x 160cm      lengte x breedte x hoogte                    0343 - 441 331            

info@concentratiewerkplek.info